Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş
    Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2011 Saat 10:55
Kadir Bey merhabalar, 3 yaşındaki oğlum dün ateşlendi. Dün gece sürekli ateşliydi. 39 derece olana kadar bekleyip 1 ölçek dolven verdim. 4 saat sonra tekrar ateşi yükseldi bu seferde 1 ölçek calpol verdim. sabah yine ateşliydi. ateşi 37.8 di az önce şimdi yine yükselmeye başladı. burnu akmıyor, boğazı kulağı ağrımıyor. çok iştahsız sabahtan beri hiçbirşey yemedi. sabah karnım ağrıyor dedi ama ishal ya da kusma yok. ne olabilir acaba ne yapmalıyım, doktora götürmelimiyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2011 Saat 09:52
Görmeden bilemem, en azından bir kan sayımı olursa, lökosit sayısına göre br şey söylemek mümkün olur. Yaptırabilirseniz; WBC değerine bakın, düşük çıkarsa "Grip" geçiryor demektir, antibiyotik gerekmez, eski maillere bakın.
Yukarı Dön
egtuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 250
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2011 Saat 14:24
Kadir Bey merhaba, size bu maili yazdıktan sonra bir daha ateşlenmedi oğlum ama boğazım ağrıyor dedi ve arkasından öksürük başladı ve ara ara da hapşırıyor. Sanırım viral enfeksiyon değil mi? tonimer, cold mix ve bal limon devam ediyorum. çok teşekkürler ve iyi haftalar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2011 Saat 15:03
Evet, virale benziyor. Aynen devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.