|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cosku ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2016 Saat 15:15 |
Sevgili Hocam, üç gündür 4 yaşındaki oğlumun gözünde hassasiyet göz altında minik kızarıklık -iritasyon gibi- vardı. Dün akşam uykusundan acıyla uyanınca foruma göz atıp tobrased başladım. Bakıldığında daha iyi görünmüyor ama oğlum rahatladı. Tobrasedi 4*1 kullanacağım ama nasıl gece de mi yani uyurken damlatılacak? Kızarıklığın kaç güne geçmesini bekleyeyim? Tüm arkadaşları denizde olduğundan evde tutmakta zorlanıyorum. Denize girebilir mi? Göz altındaki şişik kızarıklık için başka bir şey yapmam gerekşr mi ? Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizariklik icin, resim gondermeniz gerekir. Tobrased; 4x1, saat onemli degil.. Sabah, oglen, Ikindi ve aksam yapmaniz yeterlidir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekliyorum fotoğrafları http://i.hizliresim.com/0yb8P9 http://i.hizliresim.com/40YDd4 |
|
![]() |
|
Gece acıyla uyandı doktor bey. Batıyor diye. Gözünün içinde beyaz ipliksi salgılar var onu rahatsız eden şey bu sanırım. Sf ile temizlemeye çalıştım olmadı batmaya devam. Kaptım acile götürüyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor.. Bir Goz doktoru gorse daha iyi olur.. Insallah; acilde abuk-subuk bir doktora dusmezsiniz.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler doktor bey göz doktoruna gösterdim mikrop kapmış netildex damla ve gözyaşı verdi. Sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|