Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göz kapakları şiş ve ateş mide bulantısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGöz kapakları şiş ve ateş mide bulantısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı helin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Göz kapakları şiş ve ateş mide bulantısı
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2016 Saat 00:56
5+8 aylık oğlum üç dört gün önce ateşlendi burnu tıkandı midesi bulanıyordu.dili temiz gibi geldi bana o yüzden doktora gitmedik ama sabah kalkınca göz kapakları şişmişti.gün içinde iyi ama çabuk yoruluyor midesi bulanıyor gece ateşleniyor.göz kapakları da hala şiş.sizce ne olabilir doktora götürmeyi düşünüyorum artık ne yapmalıyım önce size danışmak istedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2016 Saat 07:02
1- Bobrekler ile bir alakasi yok!!!  Zira, oyle olsa idi, yercekimi sebebi ile ilk once ayaklarda sislikler olurdu..
2- Bu tarif ettiginiz sislikler, muhtemelen Gribin sebep oldugu odemlere baglidir.
Grip + Sindirim sistemi arazlari= Domuz gribi dir... Sakin antibiyotik kullanmayin.
3- Capak ve /veya isiga hassasiyet olmadigi surece, antibiyotikli goz damlasi gerekmez.
Yukarı Dön
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı helin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 01:13
Hocam tekrar rahatsız ediyorum oğlumun burun tıkanıklığı devam ediyor gün içinde iyi mide bulantısı da yok ama geceleri 38 derece bazen biraz daha fazla ateş çıkıyor ve göz altları hala şiş ama burnu çok tıkalı ne yapmalıyım boğazı burnu dolu 

Düzenleyen helin - 18 Ağu 2016 Saat 01:17
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2016 Saat 04:30
Serum fiz ile rahatlatamiyorsaniz, Iliadin DAMLA kullanin.
VE eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.