Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku ve ağlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku ve ağlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku ve ağlama
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2012 Saat 22:44
hocam oğlum beni çıldırtacak. 10 aylık. doğduğunda beri aynı. her uyuma faslımız ağlamaklı. uykusu var gözleri kıp kırmızı kaşıyor ayağıma alıyorum uyumamak için etini koparmışız gibi ağlıyor ve uyuyana kadar. en erken 15 20 dakikada uyuyor. ve sürekli ağlıyor. kolik dedik hala mı kolik anlamadım gitti. ne yapacağım ben?  neden böyle yapıyor anlayamıyorum. sizce neden olabilir? ne yapabilirim? 
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 05:00
Bazi bebeklerde boyle davranislar olabiliyor. Biraz soya cekim vardir. Uyku vakti geldiginde, yatagina yatirin ve orali olmayin. Aglar aglar susar ve uyur.. Yoksa, sizin hassasiyetlerinizi "caktigi anda" isin cilkini cikaracagindan emin olabilirsiniz. Alti temiz, karni tok, uyku zamani geldi, hic acimayin, yuz vermeyin, yatirin ve yanina ugramayin..
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 11:13
o şekil ne mümkün nefesi kesilene kadar aglıyor ben hayatımda böyle ağlayan bi çocuk görmedim. 
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 20:12
Eger, bir defa zaaf gosterdiniz ve yanina gittinizsa, bir dahaki sefere daha uzun sure aglayacagindan emin olun. Umit verdiginiz icin, daha inatci hal alir. Veya, katlanacaksiniz, zaman icinde hallolmasini bekleyeceksiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.