|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
searma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 21:43 |
Kızım dört yaşında pazartesiden beri yüksek ateşi geçmiyor sadece bugün 38 in altına indi 40 dereceyi geçiyor genelde çaprazlama pedifen ve calpol kullanıyoruz dün Dr kulakta ve Boğazda kızarıklık var dedi ve ceftinex başlattı 2x1 ölçek aynı zamanda illiadin sprey kullanıyoruz Ateş düşmediği için Kbb uzmanına da götürdüm bugün otit olmuş dedi Dr. İlaçlara ilave olarak Zirtec ve serum fizyolojik verdi. Yılda iki üç kez Boğaz enfeksiyonu oluyorsa alınması gerekiyor yoksa kalp sorunu varsa kalp romatizması bile yapabilir diyerek bizi korkuttu. kızımda kalpte extrasistoller var herhangi bir ilaç kullanmıyoruz kontrolleri oluyor sadece.. forumda ki birçok yazıyı okudum ancak şu 4 gündür düşmeyen Ateş nedeniyle ne yapmam gerektiğini sormak istedim birde bademcik ameliyatı ile ilgili ne dersiniz Dr öyle diyince çok endişelendim yol gösterirseniz minnettar kalırım.. Şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi sahtekari!!! Nasilda yalan yere korkutmaya calisiyor! SAKIN ates dusuruculeri bu sekilde vermeyin. Bu salakca uygulama bir tek Turk doktorlarina mahsustur. Kalp Romatizmasini; Streptokoklar yapiyor... Bademcikler degil.. BU ne bicim bir kafa yepisidirki, bu kadar salakca bir yorum yapabiliyor. O sahtekara soyleyin, bir cocukta Bademciklerin olup-olmamasi, mikroplarin umurlarinda degildir. SAKIN; ameliyat filan yaptirmayin. O sahtekar, resmen; Tuccar.... Ates yaninda; agiz kokusu ve dil ustunde pas yoksa sakin antibiyotik baslamayin. Ates vucudun savunmasidir. Ates olmayinca; bagisiklik calismaz. Atesi dusurdugunuz surece hastalik uzun surecektir. O KBB ci cok anasinin gozu bir sahtekar. Otit olsa cocuk agridan; yeri-gogu yikar. Cok merak ediyorsaniz, bir Kan Sayimi yaptirin. WBC:17'nin altinda ise, GRIP geciriyor; 4-5 gun zaten atesi olacak demektir. Turk doktorlari; Grip teshis etmemeye yeminlidirler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2016 Saat 09:05 |
|
![]() |
|
searma ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
içim çok rahatladı size ne kadar teşekkür etsem azdır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|