|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
clozgun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 21:33 |
Kıymetli hocam saygılar.8 yaşındaki kızımı yüzme kursuna yazdırmak için kursun istediği tahlilleri yaptırdım.Tahlil sonucunda doktor kızımın hepatit b ye karşı bağışıklığının olmadığını ve acilen aşı yaptırmamızı söyledi.Fakat aşı karnesine baktığımda biz bütün aşılarını zamanında yaptırmışız.Doktorların yanlış yönlendirmeleri yüzünden çok başımız yandığı için tahlili gene sizin değerli yorumlarınıza sunmak istedim.Ayrıca malum grip aşısı dönemindeyiz.Grip aşısını kızım ,eşim ve benim yaptırmamızı tavsiye eder misiniz ? Saygılar..
Düzenleyen clozgun - 15 Eki 2015 Saat 21:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Herhalde, bu aptalca uygulamayi dunyada Turk doktorlarindan ve Saglik sisteminden baska yapan yoktur..
Bu aptallara sormak lazim... Yazin tatil koylerine gelen Turistlerden de istiyorlarmi acaba!! 2- Hepatit-B ASLA, havuzdan bulasmaz kan yolu ile bulasir.. Gerzekler herhalde Hepatit-A ile karistirdilar, onun da olabilmesi icin, Hepatit-A hastasinin, havuza buyuk abdestini yapmasi gerekir.. 3- Turk doktorlari; Hepatit-B asisinin, "genetik bir asi" oldugunu, sadece DNA ihtiva ettigini ve mutlaka kucuk adeleye yapilmasi gerektigini bilmezler. Bacaktan ve hele deri altina yapilan asilar, ASLA tutmazlar.. Turkiye'de yapilan Hepatit-B asilari bu yuzden hicbir zaman bagisiklik birakmazlar. Asiyi yaptiracaginiz zaman, mutlaka omuz adelesinden yapilmasini israrla isteyin. Ayni sekilde ve araliklarla 3 asi yapilacak. |
|
![]() |
|
clozgun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıymetli cevabınız için çok teşekkür ederim Kadir Bey..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|