Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ODA AYIRMA KONUSU KAFAM KARIŞTI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumODA AYIRMA KONUSU KAFAM KARIŞTI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Konu: ODA AYIRMA KONUSU KAFAM KARIŞTI
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2009 Saat 16:23

Merhaba Kadir Bey,

Kızım 7 aylık. Doğdugundan bu yana bizim odamızda kendi yatagında yatıyor. Kızımı geceleri emziriyorum ancak dogdugundan beri bizim yatagımız yüksek oldugu için oturup emzirmekte güçlük çektiğimden kızımı alıp hemen bitişikteki odasına gidip oradaki çekyatta emzirip tekrar odamıza geri gelip yatırıyorum. Sizce odasında yatsa daha mı iyi olur? Babası, hafızası güçleniyor, şimdilerde ayırmazsak kendi odasında yatmak istemeyecek odasını ayırmalıyız diyor, bense geceleri çok deli yattıgından defalarca üstü açılıyor, uyku sersemi dönerken kafasını beşiğin korkuluklarına vuruyor, ya da yamuk bir halde uyuyakalıyor diye odasına geçirmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyız?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2009 Saat 10:08
Zaten meme vermek için çocuğun odasına gidiyorsanız, sizin odada yatmasının bir "esprisisi" olmuyorki!! Şimdiden ayır gitsin.. Oda sıcaklığı iyi ise, üstünü açar.. Çok sıcak tutmayın.
Yukarı Dön
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2009 Saat 22:13
Oda sıcaklıgı 22-24 derece arasında. içinde ince penye askılı body, üzerinde de ince penye uzun kollu body ve penye alt oluyor. çok giydirmediğimi düşünüyorum. cevabınız için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.