|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 17:49 |
Kadir hocam,
Kızım iki hafta önceki hastalığını atlattı.. Sizin yöntemlerinizle.. 5 gün önce yeniden burnu tıkandı ve çok geniz akıntısı oldu.. 3 gün illadin kullandım bugün ara verdim serum kullandım.. Öksürük de başladı.. Yoğun değil sanki geniz akıntısı oldukça balgam çıkarmak için öksürüyor.. Burun tıkanıklığı inatçı çıktı hala açılmadı.. Kulaklarını tutuyor arada sanırım kulakları etkilenmeye başladı tıkanıklıktan.. Cold mix limonlu bal da kullanıyorum.. Burunu açmak için aynı yönteme devam mı edeyim Hocam.. Kulakları ağrımaya başlayacak diye endişe ediyorum.. Zyrtec filan deneyeyim mi.. Teşekkürler saygı ve sevgiler |
|
![]() |
|
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam,
Bir şeyi eklemeyi unutmuşum.. Sağ gözde beyaz çapak ve şişlik de oldu dünden beri .. Onun için bir şey kullanayım mı? Tekrar teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruklerde sakin Zyrtec veya diger Allerji ilaclarini kullanmayin. Gozu icin; her iki goze, Tobrased damla; gunde:4x1, 5 gun kullanin. Iliadin, kulak agrisi olursa.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|