|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2016 Saat 19:01 |
![]() Hocam başınız sağolsun. 56 aylık oğlum 2 ay önce gözüm acıyor diye ağladı.sabah şişmeye başladı.aksamda fotodaki hale geldi.Dr gittik hemen yatış verdi ilerliyor gibi dedi.antibiyotik ,alerji şurubu kullandık.2.gün inmeye başladı.4.gün tamamen geçti şişlik ama kızarıklık vardı.simdi o gözü hep yaşatıyor.eli sürekli gözünde. Göz Dr gordu ama bisey demedi.neden olmuş olabilir hocam.gribi göze vururmu.gripti çünkü o zaman.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun icin hastaneye yatirdilar ha!!!!! Anlasilan, hastanelerin isi baya kotu... Selam vereni yatiriyorlar.. Iki ihtimal var.... 1- Allerji: Gunde 1 defa 1 olcek Zyrtec surup vermeniz yeterlidir.
2- Sinek isirmistir, Fenistil jel surmeniz iyi gelir... Siz hem Zyrtec hem, Fenistil'i kullanin.. Hala hastanede yatiyorsa, hemen KACIN... 3- En ufak bir Antibiyotiklik bir durum yok, tamaman doktorun kerizligi..
|
|
![]() |
|
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Sağolun hocam.peki gözü çok yasariyor ne yapalım.damla onerirmisiniz.
|
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey başınız saolsun.Araya girdim ama benim oğlumda da benzer bir sorun var.Mevsimsel bir durum mu bilemiyorum.Ama benim oğlumda bu kadar şiş olmasa da göz kapağında arpacıklar oluyor ve geçmiyor.Göz doktoru sıcak pansuman yapıp ciloxan pomad sürmemi öneriyor,yapıyorum.Sıcak pansuman sonucu şişlik baş verdi patlattık yine iltihap tuttu yine şişlik var.Oğlum 13,5 aylık pansuman yaptırmak istemiyor ağlamaktan sesi kısılıyor.Doktor vücüdu yapıyor yapacak bişey yok diyor.
Ne yapabiliriz başka bir öneriniz var mıdır?Teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damla icin; bir Goz doktorunun gormesi gerekir. Arpacik icin: Sarimsak surun. Sarimsak disinin ucunu kesin ve islak yuzeyi arpacik ustune degdirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|