Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boyunda şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboyunda şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2016 Saat 18:15
Herhangi bir antibiyotigi alan bir cocuga ayrica; Pen-OS VERILMEZ...
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2016 Saat 19:38
hocam cok ozur dileyerek soruyorum degerli vaktinizi aliyorum az once boynuna baktim tas gibi degil 
artik yumusamis bu durumda duzeliyor demektir hocam cocuk boynunu hareket ettiremiyodu kocamn ve sert olunca korktum abse olabilirmi eger abse ise kendiliginden duzelirmi yumusama oldugu icin penosa devam edip antibiyotigi kullanmiyorum hocam o zaman siz nerdesiniz onu uygulayacagim son olarak yardim rica ediyorum sizden saygilar...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2016 Saat 08:05
Abse olsa idi: Uzeri kizarir ve elleyince, sicaklik hissederdiniz.
Iyilesiyor, antibiyotige devam edin. Pen-Os bu durumda hic gerekmiyor.
Ne dedim yukarda:
       " Herhangi bir antibiyotigi alan bir cocuga ayrica; Pen-OS VERILMEZ... "
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2016 Saat 10:18
hocam ben hic antb vermedim oyuzden soruyorum veriyimmi diye yumusama oldugu icin gerek kaldimi sizce.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2016 Saat 18:00
EGER; hic "farkli" antibiyotik baslamadi  iseniz, Pen-Os'a devam edin.,
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.