|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herhangi bir antibiyotigi alan bir cocuga ayrica; Pen-OS VERILMEZ...
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cok ozur dileyerek soruyorum degerli vaktinizi aliyorum az once boynuna baktim tas gibi degil
artik yumusamis bu durumda duzeliyor demektir hocam cocuk boynunu hareket ettiremiyodu kocamn ve sert olunca korktum abse olabilirmi eger abse ise kendiliginden duzelirmi yumusama oldugu icin penosa devam edip antibiyotigi kullanmiyorum hocam o zaman siz nerdesiniz onu uygulayacagim son olarak yardim rica ediyorum sizden saygilar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Abse olsa idi: Uzeri kizarir ve elleyince, sicaklik hissederdiniz. Iyilesiyor, antibiyotige devam edin. Pen-Os bu durumda hic gerekmiyor. Ne dedim yukarda:
" Herhangi bir antibiyotigi alan bir cocuga ayrica; Pen-OS VERILMEZ... "
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben hic antb vermedim oyuzden soruyorum veriyimmi diye yumusama oldugu icin gerek kaldimi sizce.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER; hic "farkli" antibiyotik baslamadi iseniz, Pen-Os'a devam edin.,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|