|
Bulantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2023 Saat 23:54 |
Hocam Kızım 7 yaşında. Temmuzun 7 sinden beri olan bir mide bulantısı oluyor. Karında ağrı,ishal ateş vs. olmuyor sadece mide bulantısı. Bundan çok rahatsız olup ağlıyor. Kan ve idrar tahlili yaptırdık onlardada bir şey çıkmadı. Bu mide bulantısı yüzünden pek birseyde yiyemiyor. Aciktim ama midem bulanıyor yiyemiyorum diyor. Hocam ne yapayım bulantı neden olabilir. ? Dr. Boğaz ve kulağınada baktı. Oradada birsey yok. Başka neden olabilir ? Neye baktirayim şaşırdım lütfen bana bir yol gösterin.
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak solucanları yapabilir. Tahlillerle uğraşmayın, Andazol şurup 2 ölçek verin, solucan ise 12 saat sonra
her şey geçer. Hem daha pratik hem daha ucuzdur. 2 hafta sonra tekrar 2 ölçek verin.
|
|
![]() |
|
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey,
özür dilerim, dr. Onuda yaptırdır yazmayı unutmuşum
Dr. Bu tahlili yaptırdı. Ondada bisey çıkmadı Hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz genede verin. Bunlara güven olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|