|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2016 Saat 13:49 |
Hocam 52 aylık kızım perşembe akşamı 1 defa kustu ve sabah saatlerinden itibaren ateşliydi ateş düşürücü vermedim çocuk sürekli uyku halindeydi burnu çok akmıyor gecede hep ateşliydi ara ara düştü sabah uyandığında ateşimiz yoktu ( yani bu sabah ) şimdide yok yalnız dün hep karnım ağrıyor dedi yemek yemek istemedi bende ısrarcı olmadı bugünde yemiyor. Grip tedavinizi uyguluyorum yalnız sabah uyandığında her iki gözünde çapak vardı kaynatılmış su ile iki gözünü sildim gözünün biri hafif ama çok hafif kanlı gözleri arada sulanıyor. Evde Tobrased damla var açılması yaklaşık 1,5 ay önceydi yeni bir damla almamıza gerek var mı ? ayrıca gözü takip edeyim çapaklanma ve kanlanma geçmezse mi tobrased damlaya başlıyayım. Karın ağrımız durdu ateşimiz yok yemek yemiyor burnu çok akmıyor ishal değiliz. Gözü için danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim grip tedavinizi uyguluyorum saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir Goz damlasini; ikinci bir hastalikta kullanmayin, Kullandiktan sonra artani atin, yenisini alin.
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam sizin mesaj akşam saatlerinde geleceği için eşim aldı ve okuyunca açıldıktan sonra 15 gün içinde kullanılması yazıyor. Kızımın gözü sıvı çapak akıyor bebek şampuanıyla temizledim yıkadım daha sonra damlayı damlattık kızarıklık biraz arttı ama 10 dk bir gözü akıyor sarı renge çalıyor akıntının rengi. o zaman damlaya 5 gün devam edeceğim değil mi ? teşekkür eder saygılarımı sunarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet.. Hatta goz damlasindan evvel, serum Fiz ile burun temizligi yaparsaniz, daha basarili olursunuz. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|