Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
melisakara
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
|
Konu: bronşit salgını Gönderim Zamanı: 14 Haz 2011 Saat 16:28 |
merhaba doktor bey bugün kızımın 18 ay kontrolü ve asısı vardı..doktorumuzu severiz ilgili ama daha cok genç yeni mezun bazı söyledikleri kafamı karıstırıyor..bana bugün dediği ''havalar bu ara cok dengesiz ve bronşit salgını var parka falan gitmeyin!'' dedi..kızım park hastası bütün gün kapının önüne yatarak ağlar cıkalım die..cocuğu hastalık korucam die eve tıkmak ne kadar doğru kii ben yarın tekirdağ gidicem deniz park gezmek hepsini yapıcaz..bu duruma ne diyorsunuz...
birde kıızmın coook uzun zamandır ense sırt ve boyunlarında isilik oluyor krem 1-2 saat dindiriyor ama yine cıkıyor ve sürekli kasıyor..doktorumuz zyrtcek verdi... kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım sizce kullanmalımıyım..
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118693
|
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2011 Saat 11:10 |
Bronşit, bulaşıcı hatta mikrobik bir hastalık değildirki, salgın yapsın. Ayrıcada salgın malgın yok. Gördüğünüz döküntüler isilik, serin tutun yeter, Zyrtec gereksiz.
|
 |
melisakara
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2011 Saat 19:46 |
hocam isiliklerimiz iyice azdı kasırken kanatma durumuna geldi sırt boyun ense popo cok fena ne önerirsiniz sıksık yıkıyorum
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2011 Saat 10:36 |
Günde 2 defa "Ultralan pomad" sürün. Serin tutun. Klima veya vantilatör kullanın, onlarda yoksa, kapıyı bacayı açın. Ceryandan da korkmayın.
|
 |
melisakara
Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Haz 2011 Saat 00:37 |
cok saolun hocam isiliklerimiz gecti bile suan sadece tırnak izleri var baya yolmus kendini.. birde eczacı bu kortizonlu bir ilaç sık sürme dısarı cıkarken sürme zararlı dedi ama sizin engin bilgilerinize dayanarak sürdüm..birde pişik içinde bunu sürebilirmiyim..yada troysd var evde hangisi pişiğe iyi gelir
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 24 Haz 2011 Saat 11:29 |
Ultralan, Fluorocortizon olup, ciltten emilimi yoktur. Onlar bilmeyebilir, hoşgörün. Trosd mantar kremidir. Ancak mantarlaşma olursa kullanılır. Kızarıklığı geçiremiyorsenız, Ultralan'ı kullanın..
|
 |