|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
optikcim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2015 Saat 20:10 |
Hocam mrb;2 yaşındaki kızım sağ kulağının arka tarafını başını gösteriyor.acıdığını söylüyor.daha öncede ateşle beraber yine sağ kulağını göstermişti. Siz ilaedin ped kullanmamı yazmıştınız. Kullanır kullanmaz fayda gördük ve geçmişti.Şimdide sürekli değil ama ara ara başını gösteriyor neden olabilir acaba hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi; ciddi agri yapar.. Boyle ufak-tefek agrilara Iliadin kullanmayin. Serum fiz yeterlidir.
|
|
![]() |
|
optikcim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu baş ağrısı ciddi bişey olabilir mi? Doktora götürdüm de birşey olmadı ileri tetkik için tomografi çekilebileceğini onun içinde çok küçük olduğunu söyleyip bekleyelim dedi. Bilemedim ben de hergün söylemiyo ama arada acıdığını söylüyor. Sizce ciddi birley olabilir mi?ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciddi bir durum olsa:
1- Agri devamli olur. 2- Anlam verilemeyen kusmalar olur. 3- Denge bozukluklari olur. 4- Ani isik carpmalari olur. Goruyorsunuz, firsatini bulsalar bu yasta bile Tomografi cekecekler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|