Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - teşhis
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumteşhis

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesajın Direkt Linki Konu: teşhis
    Gönderim Zamanı: 22 May 2013 Saat 01:21
hocam merhaba..bu sefer sizi bi komşumun küçük bebeği için rahatsız edicem..erkek 7 aylık bir bebeği var..ateşli hastalaık sırasında bir günde iki kere havale geçirmiş hastaneye kaldırmışlar ordan başka bir hastaneye havale etmişler..neticede son gittiği yerde çocuğu yoğun bakıma almışlar hocam sabaha kadar ağlamış anneye göstermemişler çocuğu...hocam bu çocuğun neyi olabilirki yoğun bakıma almaya sebeb olsun..işin tuhafı sonrasında verdikleri ağır iğneler antiler reçetesini görünce ben korktum henüz minnacık çocuk..bulaşıcı hastalık olduğu belli çünkü hemen arkasından evdeki kardeşide aynı şekilde hasta..ben size bir kan testini göstericem şimdi yorumlamanızı rica edicem bu çocuğun neyi varki hocam teşhis bile koymamışlar adını bile söyemedikleri fakat iki gün yoğun bakımda sakladıkları hastalık ne olabilir sizce
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2013 Saat 01:26

Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2013 Saat 01:28
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2013 Saat 02:45
7 aylik cocuklarda WBC normal sinirlari: 6.0-17.0 arasindadir. Kesinlikle Grip geciriyor, ne atesinin nede havalenin bir zarari yok. Muhtemelen, " 6.HASTALIK" geciriyor, atesinin dustugu gun dokuntu baslayacak. Hemen oradan kacsinlar, hicbir ilaci hele igneleri sakin uygulamasinlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.