Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAtes

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2013 Saat 04:15
Hocam oncelikle size sukranlarimi sunmak isterim..alllah sizden bin kere razi olsun..yine yanilmadiniz dediginiz oldu ve sayenizde yine boyle agir bir hastaligi ilacsiz atlattik..sizden sonra artik inanin hicbir doktora guvenmiyorum..gozumde birer uckagitci gibiler..saniyorumki dunyada bir siz varsiniz baska yok..bu duygularimi en derinden hissediyorum
Mubala yok inanin.opucuk hastaligi geciriyor dedigimde suratima ablak ablak bakan doktorlara nasil guveneyim artik siz soyleyin..allah sizi basimizdan eksik etmesin saglikli sihhatli uzun omurler versin bu mubarek gecede dua ettigim
Kisilerin en basindakilerden birisiniz...oglum cok sukur iyi atlattik uzun atesli ve cokkk agir gecen gecelerin sonunda ..bi huyu kaldi eser artik onuda zamanla halledicez insallah :)) ..hocam bu sefer beni cok kotu vurdu hastalik..gozlerim kapandi iki gundur size damlayi sorucaktim oglum icin aldigim damlayi daha bir hafta olmadigi icin kullanabilirmiyim
Yoksa bana baska bir damla tavsiye edermisiniz..ve ayni sekilde bir damlami damlatayim azmi olur bana hocam ..saygilarrrr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2013 Saat 07:41
Gozlerinizde "capaklanma" varsa, Tobrased goz damlasini:
Ilk gun: 4 saatte bir her iki goze, birer damla damlatin(uyurken damlatmayin)
Bilahare: Gunde 4x1 her iki goze gene birer damla damlatin. (5gun)
Goz damlasindan evvel burun deliklerine; 10'ar damla Serum Fiz. damlatarak burun temizligi yaparsaniz, tedavi daha etkili olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.