Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bogazda beyazlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbogazda beyazlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asumanygt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asumanygt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bogazda beyazlik
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 22:16
Hocam kizim 14 aylik 8,5 kg...dun geceden beri atesliydi..39 dereceyi gordukce iki kez fitil verdim...su an atesi yok..fakat bogazinin tamami bembeyaz olmuş.
...baska bir grip belirtisi yok....fakat acisindan olsa gerek surekli agliyor ve emmeyi reddediyor...şurup iciremiyorum.atesi olmamasına rağmen fitil vermeye devam edebilirmiyim...fitilin uzun süre kullanilmasinin ne gibi
zararları vardır

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 07:03
1- 1 kilo eksigi var. Tabii; 3.5kg doganlara gore.
2-  Resim gonderebilirmisiniz?
3- Veya, bir Kan sayimi yaptirip, bana sonuclarin tamamini yazin.
4- Atesi yokken, niye fitil vereceksinizki!!!  Gerektiginde;  Gunde, 3 defa verilebilir.  
Yukarı Dön
asumanygt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asumanygt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 13:34
 Hocam  cok tesekkur ederim.esim is dolayisiyla şehir dışında. Uc kucuk cocukla yalnizim..cocuklarla yalniz bi sekilde hastaneye gidemiyrm..
foto çekemiyrm.cok ağlıyor. Zaten bogazinin ic kisminda bademciklerin oralarda beyazliklar..dil bolgesi sizin ifade ettiginiz sekilde hafif beyaz uc kisimlar  normal.atesi yok.burnu akmaya basladi bugün. Saat sekizden beri huzursuz ve ağlıyor. .sakinlesmesi icin ve uyumasi icin yine fitil vermek zorunda kaldim..ondan sonra uyudu.
Hocam sayet bakteriyel ise ve antibiyotik kullanilmaz ise en kotu ne olabilir
Yarini da bekleyip eger ayni sikintilar artarsa tum zorluklarina ragmen doktora gitmelimiyim ya da beklemelimiyim
Hocam iyi ki varsiniz..üçüncü cocugum olmasina ragmen kendimi cok çaresiz ve bunalmis hissediyrm..sizinle paylasabilmek bile beni rahatlatiyr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 18:48
Tek basina atesi oldugunda, atesi dusurmeyin, ilac vermeyin.. Ates ve huzursuzlugu olursa;
gunde en fazla, 3x1 ParaNox120 fitil kullanin.
DIKKAT: ParaNox ve Calpol, ayni ilactir. Bunlarinda, toplamda; 3'u gecmemesi sarttir.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.