Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİL YARDIM TENYA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumACİL YARDIM TENYA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2011 Saat 14:05
ilaç felan kabul etmeyeceğim zaten hocamda tahlil deken ne önerebilirler bir fikir verebilirmisiniz ona göre temkinli olayım hocam
ben konyada ikamet etmekdeyim ve burdaki başkent ünüverste hastanesine götürüyorum kızımı sürekli tam teşekkülü bir hatsane olarak görmüşümdür orasını ordaki doktorumuzda konya meram araşırma hastanesine yönlendirdi çocuk enfeksiyon birimi orda varmış sanırsam sizce araştırma hastanesine gitmeyelimmi ilk etapada bende daha iyi olur die düşünmüştüm araştırma hastanesi için ama sizin mesajınızdan anladığım kadarıyla yanlış yapıyorum hissine kapıldım
ilginiz alakanız için çok teşekkür ediyorum hocam sağolun saygılarımla
Yukarı Dön
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2011 Saat 13:14
hayırlı günler hocam
araştırma hastanesine gittim ve sizin sayenizde  benim yönlendirmemle sadece gaita tahlili istendi biz bugün sabah ancak verebildik tahlili çok şükkür tahlil sonucu temiz çıktı
size ne kadar teşekkür etsem azdır bana yol göstericim oldunuz
 polemik olsun die yazmıyorum bunları sadece düşüncelerimi belirmek için yazıyorum
sizinle ilgili bir kaç yazı okudum netde yanlız  hiç itimat etmedim etseydim burda olmazdım zaten
 kendini bilinçli sanan birileri bişyler yazmış ama o kadar yanılıyorlar ki bence siz mükemmel bir doktorsunuz meselğinizin ve insanlığınızın hakkını sonuna kadar veriyorsunuz
ilk yazışammada fark etmişim bunu ve bir kez daha kanıtladınız iyiki varsınız sizi tanıdığım için çok şanslıyım ben
çok sağalun hocam
 ben gittiğim hastanede doktora ilaçla ilgili fikirlerimi söylemeseydim belki 2 yaş felan dinlemeyip ilaç vericekti benim kızıma onuda geçtim benim kızım şayet 2 yaş üzeri olsaydı yanlış tehşisle tedaviye alınıp onca ilaç verilecekti ne kadar zararlı artık ilaçlar bilemiyorum ama sizin sayenzide artık benim gözümde herşey çok başka
bunu bütün kalbimle söylüyorum eşi bulunmayacak doktorlardan bir tanesiniz burda karşılıksız insanlara hizmet veriyorsunuz bilginizi paylaşıyorsunuz onca para döktüğümüz doktorlar yapmıyor sizin yaptıkalrınızı
rabbim sizden bin kez razı olsun dualarım hep sizinle hocam çok çok teşekkürler  
bana bir kez daha yol gösterirmisiniz ben bu hastaneyi şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerek

Düzenleyen EVREN - 23 Eyl 2011 Saat 13:16
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2011 Saat 09:21
Maalesef, nette okuduklarınız;  diğer doktorların yanlış yönlendirmeleri ile bana inanmayanlar. Onları Allaha havale ediyorum.
Yukarı Dön
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2011 Saat 09:36

en güzeli hocam rabbim en iyi bilen ve görendir

herşey için çok teşekkürler allah razı olsun sizden...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.