hayırlı günler hocam
araştırma hastanesine gittim ve sizin sayenizde benim yönlendirmemle sadece gaita tahlili istendi biz bugün sabah ancak verebildik tahlili çok şükkür tahlil sonucu temiz çıktı
size ne kadar teşekkür etsem azdır bana yol göstericim oldunuz
polemik olsun die yazmıyorum bunları sadece düşüncelerimi belirmek için yazıyorum
sizinle ilgili bir kaç yazı okudum netde yanlız hiç itimat etmedim etseydim burda olmazdım zaten
kendini bilinçli sanan birileri bişyler yazmış ama o kadar yanılıyorlar ki bence siz mükemmel bir doktorsunuz meselğinizin ve insanlığınızın hakkını sonuna kadar veriyorsunuz
ilk yazışammada fark etmişim bunu ve bir kez daha kanıtladınız iyiki varsınız sizi tanıdığım için çok şanslıyım ben
çok sağalun hocam
ben gittiğim hastanede doktora ilaçla ilgili fikirlerimi söylemeseydim belki 2 yaş felan dinlemeyip ilaç vericekti benim kızıma onuda geçtim benim kızım şayet 2 yaş üzeri olsaydı yanlış tehşisle tedaviye alınıp onca ilaç verilecekti ne kadar zararlı artık ilaçlar bilemiyorum ama sizin sayenzide artık benim gözümde herşey çok başka
bunu bütün kalbimle söylüyorum eşi bulunmayacak doktorlardan bir tanesiniz burda karşılıksız insanlara hizmet veriyorsunuz bilginizi paylaşıyorsunuz onca para döktüğümüz doktorlar yapmıyor sizin yaptıkalrınızı
rabbim sizden bin kez razı olsun dualarım hep sizinle hocam çok çok teşekkürler
bana bir kez daha yol gösterirmisiniz ben bu hastaneyi şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerek
Düzenleyen EVREN - 23 Eyl 2011 Saat 13:16