|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tubakln ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 02:54 |
Merhaba hocam 2011 haziran ayi dogumlu kizima rota virus asisi yaptirmamistik ve malesef 20 aylik iken rota virus hastaligini gecirdi. Bugun sabahtan aksama kadar toplamda 5 kere olmak uzere ne yediyse kustu. Yine rota virus olmasindan suphelendim. Sizin yazilarinizdan rota virusun 2. Defa gecirilirse ilkine gore daha hafif gececegini okumustum. Ilkinde serum almistik, suyu bile kusuyorduk.
Hocam 56 gunluk bir oglum var. Kizim oglani surekli opuyor. Kucuge de hastalik gecermi, henuz rota virus asisini yaptirmadim. 1 yasina kadar annenin gecirdigi hastaliklara bagisikligi olur diye bilgilendirmistiniz yazilarinzda. Kizm rota virus gecirirken bana da bulasmisti hastalik, henuz hamile degildim. Oglum bu durumda 1 yasina kadar hastalanmayacak mi. Ayrica rota virus asisini 2 aylik iken yapilan asilarla birlikte ogluma yaptirabilirmiyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
MUTLAKA; 2.ay asilari ile birlikte; Rotavirus asisini ICIRIN...
Hastalik; kaka ile, kirlenmis gidalarin yenmesi ile bulasir. Opme ile degil. |
|
![]() |
|
tubakln ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim Kadir hocam,
Asiyi persembe gunu yaptiracgm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rotavirus ve Asilari ile ilgili; Makale ve mailleri muhakkak okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|