|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||||||||||
baharos ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
Text-to-speech function is limited to 100 characters ![]() hocam, cevaplariniz cok tesekkur ederim. Dun atesi dustukten sonra, bugun yuzunde, alninda, sac iclerinde, dokuntuler oldu. Daha sonra sirtinda ve gobegindede ayni sekilde dokuntuler olustu. Daha onceki yorumunuzda (atesi varken) 6. hastalik olacabilicegini soylemistiniz. yukariya fotograflar yukledim. bu dokuntuler 6. hastalikmidir hocam, yoksa baska birseymi? ne yapmam gerekir? tekrar tesekkur ederim, saygilar
Düzenleyen baharos - 12 May 2015 Saat 22:59 |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
Evet, 6.Hastalik...
Ilk sayfada; "Atesli Hastaliklarin Degerlendirilmesi" semalarini iyi inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 May 2015 Saat 21:06 |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
baharos ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
||||||||||
Hocam
tekrar rahatsiz edecegim sizi. Biliyorsunuz oglum asilarin ardindan ateslenmis,
3 gun yuksek atesle mucadele etmistik. Ardindan dokuntuler olunca 6. Hastalik
oldugu ortaya cikmisti. 3 gunde dokuntuler devam etti. Bu surecte oglum cok degisti,istahi
cok cok azaldi, zorla yemek yer oldu.. Birde geceleri yataktan firlayarak
aglamaya hicbirsekulde sakinlestiremedigim, hselilde aglayarak zor geceler
gecirdik. Dun aksam olmadi ancak yeniden gelir diye cok korktuk, ne oldugunu
anlayamadim bir turlu... |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||||||
Dildeki beyazlik; "yemedigi" icin. Bir seyler yemeye basladiginda kaybolur.
Bazi viral hastaliklarda; bu sekilde sinirsel "uyarilar" olmakatdir. Tedavi gerekmez, kendiliginden gecer. Kulak; AGRISI olursa, Iliadin damla kullanin. |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Hocam, hic yemek yemiyor degil ama eskisine oranla cok daha az yemek yiyor. Yinede bundanmidir beyazlik?
O kadar korkuttuki bizi, bu gece uyanmalari, kalici birsey olur diye cok korktuk, rahatlattinuz beni, sagolun. İnternette turlu turlu sey okudum bu konuyla ilgili. Hocam oglum19 aylik, kendini ifade edemiyor henuz konusmaya baslsmadi, bir kac kelime didinda. Kulagi agriyincada tam anlayamiyoruz, arada bir cekistiriyor, bunu nasil anlatiz hocam orta kulak iltihabi gibi birsey olup olmadigini? Bu mubarek gecede, sizede dua ediyorum, sagolun hocam. Beni rahatlattinuz, allahta sizi sikintida birakmasin.... |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||||||
En ufak; kotuye giden bir sey olsa, hic merak etmeyin: Yeri-gogu yikar.. Derdini; Illede konusarak anlatacak degil..
|
|||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|