Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
SezinG
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
|
Konu: diş fırçalama Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 13:43 |
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 14,5 aylık 11,3kg ve 77cm boyunda. İki şey danışmak istiyorum;
1) 12. ay kontrolünden beri doktoru ısrarla diş fırçalamaya başlayın, çok geç kalmışsınız diye her gittiğimizde söylüyor fakat Alisa fırçayı ağzına sokturmayıp onunla oynamak istiyor, zorla yapmak istemiyorum, çok mu geç kaldık biz acaba?
2)D-vit damlamız dün bitti, ampulü hemen mi alalım yoksa önümüzdeki kışa girerken mi vereyim?
Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
SezinG
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118694
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 19:58 |
1- Boy;2cm. agirlik; 1.8kg fazla. Bu yasta, dis fircalamak diye bir sey yok.O sahtekarin telasi, Zymafluor vermedigi icin, dislerin curuyup, sizin laf etmenizden cekindigi icin...CAKAL, NE OLACAK... Siz esas, Zymafluor'a baslayin. Bulamazsaniz, Almanya veya Isvicreden getirtin.
2- Senede 1 defa; Dvit3 ampul icirin.
|
 |
SezinG
Üye
Puanlar: 55
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 21:35 |
Zaman ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim, sizi surekli okudugum icin 6. aydan beri Zymaflour veriyorum, ona sorarsaniz dvit ampulde vermemem gerekiyormus bir defada bu doz cok fazlaymis cocuk icin. Maalesef doktor bulamiyoruz, bir bucuk yasindayiz ama bu sanirim besinci doktorumuz Kadir Bey, esim artik bana kiziyor hicbirinden memnun olmadim diye
|
SezinG
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118694
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 22:55 |
Bosuna ugrasmayin, hepsi ayni... Bu sekilde doktorluk daha iyi getirisi oldugundan, butun doktorlar bu sekilde calismaya ragbet ediyorlar.. Hepsi,"Molla-doktor" olduklarindan, hic konuyu, bilginin kaynagindan, Ingilizce kitaplardan okumadan, sadece "hoca"(!)nin derste anlattiklarini dinleyerek tibbiyeyi bitiriyorlar. Bunlarin, hepsi zavalli insanlar...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2014 Saat 22:55
|
 |