|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 19:59 |
hocam merhaba öncelikle size çok teşekkür ederim bugün kızımın okul arkadaşını diş doktorumuza götürdüm ve bizim kızın dişlerinede baktırdım beşbuçuk yaşında dişlerinde hiçbir sorun yok ( sayenizde flour 8 aylık tan beri kullanıyoruz) diş doktorumuz 6 yaş civarında altta ve üstte en sonda ikişer tane çıkan azı dişlerine fissür dolgu yapılırsa iyi olacağını bunun yapılabilmesi için dişin tamamen çıkmış olması ve mine çürüğüde dahil hiç çürük olmaması gerektiğini söyledi bu dört dişe yapılırsa iyi olur dedi hocam sizin görüşünüz nedir ben yaptıralım dedim
tekrar teşekkür ederim hocam allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elletmeyin...
Elletirseniz, basiniza gelecekleri soyleyeyim.. -Once o fissurlerin icini kaziyacak, sapasaglam disleri'ozurlu' hale getirecek, yaptigi dolgu 2-3 ay sonra dusecek, siz farkina varana kadar, zedelenmis mine cok cabuk curuyecek, hadi bir dolgu daha... - Ikinci dolgu icin, curuk kisimlar temizlenecek, bu arada, 'fissiur' artik, "oyuk" halini alacaklar. - YAPILAN IKINCI DOLGUDA; 3-5 AY SONRA DUSECEK, HADI BIR DOLGU DAHA. ARTIK BU SAFHADA, DIS MINESI IYICE INCELDIGI ICIN, 'DIS AGRILARI' BASLAYACAK, AL BASINA BIR SURU DERT.. Yerseniz.............. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Mar 2014 Saat 04:27 |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür acaba diş kazinmadan yapiliyorsa yani saglam dise sadece dis yuzeyine bu dolgu maddesi suruluyorsa dogru yada faydali olurmu iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
hocam uygulamaya internetten bir baktım sizinle netleştirmek istiyorum tekrar allah razı olsun
diyorki
birinci adım yüzey pürüzlendirme( sizin dediğiniz kazıma acaba buradamı yapılıyor)
ikinci adım yıkama ve kurutma
üçüncü adım fissür uygulama
dördüncü adım ışın uygulama
teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, disin en sert ve saglam olan "Mine" kismini kaziyor, dolgu maddesini surup, ışın ile sertlestiriyorlar..
|
|
![]() |
|
hocam teşekkür ederim siz olmasaydınız kesin yaptırıyorduk eşime yazınızı okuyunca oda zaten sağlam dişe neden dolgu olsun diye düşünüyordu yazınızdan sonra yaptırmamamız gerektiğine iyice inandık
tekrar iyiki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|