Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak atrezi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak atrezi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
diyagonal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: kulak atrezi
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2011 Saat 14:25
merhaba doktor bey, oğlum 11.10.2009 da kulak atrezi ile doğdu, kbb doktorumuzla sürekli iletişim halindeyiz, 2 yaşına kadar cerrahi bir girişimde bulunulmamasını tavsiye etti, bera testlerimizin yorumlarını vakaya göre çok iyi bir durumda olarak özetle yorumladılar ( sağ 70 db sol 50 db, kemik yolu 20 db) sese tepkisi aydaşlarıyla hemen hemen aynı, anne baba gel kedi havhav attı atta ve bazı kişilerin isimlerini söylyebiliyor, yaşına kadar çok sık burnu tıkaıyordu sizin tavsiyelerinizle serum fizy. cold mix le geçiştiriyordum aklıma takılan Allah göstermesin bir iltihap durumunda nasıl anlayacağım? bazen ateşlendiğide oluyordu çünkü. kasım ayında zinkomegaya başladım ve o zamandan beri burnu tıkanmayı ve hatalanmıo. zymaflourda alıoruz zymaflouru hiç ara vermeden sürekli 9 yaşına kadar mı kullanıcaz? atrezisi konusunda fikirlerinniz nelerdir, bu konuda çok araştırma yapdım fakat kayda değer pek birşey bulamadım, sisli bir yolda yürümeye çalışmaya benziyor bir sonraki adımı kestiremiyoruz. kulak atrezi ameliyatı konusunda mahir önerebileceğiniz kişiler var mı? çok teşekküler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2011 Saat 13:16
Bu hususta fazla bir bilgim yok, KBB doktorunuzun dediklerini takip edin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.