Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş mide bulantısı ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş mide bulantısı ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1696
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş mide bulantısı ishal
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 05:21
hocam yardımınıza çok ihtiyacım var
küçük oğlum on gün önce beş gün ateşliydi sonra öksürük kalmıştı birkaç gün ateşsiz devreden sonra bir gün kadar  ateşi oldu ve sıvı kaka yaptı sonra iyileşti gibi hala uyurken arada öksürüyor sonra dün eşimin hafif ateşi oldu ve ishali başladı şu anda kızımında yüksek ateşi var ve karnım ağrıyor midem bulanıyor diyor sadece su içiyor kusmadı yada kaka yapmadı
daha önce hep grip geçirdikleri için bu durumu anlayamadım ne yapmam lazım şu anda çok endişeliyim çok teşekürler
not: sizi sürekli okuduğum için strep a testi yapılması gereken bir hastalık vardı sanki onu hatırladım
tabikide siz daha iyi bilirsiniz

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 06:09
StrepA gereken durumda, dil uzerinde kalin bir pas tabakasi vardir ve agizi feci pis kokar. Bunlar varsa, 7 yasindan buyukse, StrepA testi yaptirin. Bana kalirsa, yedikleri bir sey dokundu.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1696
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 08:14
hocam çok teşekür ederim pas ve ağız kokusu yok gece ateşten çok rahatsız olunca calpol ve pedifen verdim sabah şimdi yatıp dinleniyor
5 yaşı dolmuş kızım 18 kg civarında bu ilaçlarda doz ayarlamasını nasıl yapmalıyım çok teşekkür iyiki varsınızSmile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 18:49
1- Her atesi dusurmek zorunda degilsiniz. Atesin bir vazifesi vardir. Cocuk cok rahatsiz olmadigi surece atesi dusurmeyin.
2- CALPOL (120mg) : 4x1.5 olcek alabilir. Veya, CALPOL(+) :3X1 ALABILIR.
3- PEDIFEN: 3x1 olcek alabilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.