|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2016 Saat 23:18 |
Mrb hocam, kızım 7 yasında. Siz alerjik astım olabilir demiştiniz. Gecen yıl mayıs ayında 3 hafta bricanyl srp tedavisi vermiştiniz. Sürekli kullandığı bir ilac yok.
Bu aksam söyle bir olay oldu, kızım yeni yıkanmış nevresimi iyice içine çekerek koklamış, sonrasında şiddetli bir oksuruk krizi oldu. Hemen balkona çıkardım. Sürekli öksürdü, az bir Zaman sonra hic konuşamadı, sesi tamamen kısıldı, ağzını açtığında, dil, dilcik, Boğaz'ı sismisti. Damak nokta nokta kanlanma olmustuu. Nefes alamadığını belli etti. Tıkandı. Göğsüne vurdu, nefes gelmiyor dedi. Bricanyl ve deloday verdim. Kustu tekrar verdim. Tekrar kustu tekrar verdim. Ventolin Nebil 3 fis verdik. Yavas yavas nefesi normale donmeye başladı. Su an balkonda uyuyor. Hocam ilk kez boyle bir durumla karşılaştık ve cok korktuk. Yaşadığımız durum nedir? Bu durumda ne yapmalıyız. Yarın deloday ve bricanyle devam etmeli miyim? Tesekkurler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Bricanyl kullanin, Ventolin Sprey yedekde beklesin.
|
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, kızım sabah kalktığında gözünün cevresi özellikle altinda kırmızı noktalar oluşmuştu. Kırmızı nokta nokta kanlanma olmustu. Önemli bisiy midir?
Bu durum anjioodem midir? Bir daha boyle bir durumla karşılaşırsa ne yapmalıyım? Bricanyl ı hangi dozda kac gün kullanayım? Cok tesekkur ederiz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goz etrafikdaki ufak cilt alti kanamalari; siddetli oksuruk ve kusma durumlarinda daima gorulurler. Yapilacak bir sey yok, kendiliginden gecerler. Bricanyl;gunde3x1 olcek ile baslatin, cocuk rahatlayinca, once2x1 sonra gunde 1 defa verin, 10 gun sonrasinda kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|