Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bas donmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbas donmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bas donmesi
    Gönderim Zamanı: 30 May 2016 Saat 20:03
Hocam mehabalar...bu kez kiz yegenim icin yaziyorum hatirlarsaniz midesi icin yazismistik onceden famodinle hallettik fakat bu kez de bas donmesi cikti basimiza.hocam 11 yasinda kistan beri ara ara bas donmesinden sikayetci fakat anne baba mide probleminden kaynakli cok ilac kullanmistir diye pek onemsemedi simdi yine basim donuyo diyo.dun tahlil yapilmis goz ve kulak olcumu yapilmis tahlillerde sorun yok oyuzden yazmadim fakat B12 94 degerinde bu cok dusukmus.dr hemen emar cekilsin demis ama kabul etmemisler.igne yazmis gunde 1tane 10 gun yapilacak demis.goz dr emara gerek yok demis kbb kesinlikle emar cektirin yada norolog gidin...hocam yuruyusunde bi sorun yok nesesi yerinde ders bitince oyun oynuyo yani gorunurde bi sorun yok...sizce ne yapmali???lutfen cevabinizla yardim edin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2016 Saat 18:42
Kesinlikle doktorlardan uzak durun..
Muhim hastaliklarda, devamlilik on plandadir. Oyle; bir geldi, bir iyilesti; olmaz..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2016 Saat 18:44
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.