Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - akdeniz anemisi !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumakdeniz anemisi !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
defnelisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı defnelisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: akdeniz anemisi !
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2014 Saat 16:31
Merhaba hocam yegenımde ilk başta kansizlık var dedi doktoru simdide akdeniz anemisi?akdeniz anemisi nedir ve nasıl tedavi edilir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2014 Saat 23:21
Eger elinizde, "Hemoglobin Elektroforezi" Testi varsa, sonuclarini bana yazin...

Bu test yoksa, aptal doktor, k.c.ndan uydurmus demektir.
Yukarı Dön
defnelisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 87
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı defnelisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2014 Saat 23:47
Sonucu bîlmiyorum fakat kemik iligi nakli demişler.başka nasıl tedavi edilir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2014 Saat 00:17
Siz hele bir su "Hemoglobin Elektroforezi" sonucunu bana bir yazin... Akdeniz Anemisi, hastasimi??? Yoksa, Akdeniz Anemisi Tasiyicisi mi????

SAKIN; bana danismadan hicbir ise girismeyin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.