Teşekkür ederim Kadir Bey,
Bugün farklı bir göz hekimine ve cildiyeciye gittim.
Göz hekimi allerjik her zaman olabilir dedi Maxidex pomad ve tobrased pomad verdi sabah akşam sür dedi.Zaman zaman bu ilaçları kullanmak zorunda kalabilirsin ,tekrarlayabilir dedi.
Cildiyeci ise saçımdaki kepeklenme ve yüzümdeki kuruluk için egzama dedi sedolin şampuan (haftada 2-3) dermovate losyon (sabah akşam saça sürülecek ) Birde göz çevresi ve yüzümdeki kuru olan bölgelere advantan m losyon verdi(sabah akşam sürülecek) emzirmende sakınca yok dedi ama size danışmak istedim. Dermovate losyonu öncedende 2 kutu kullanmıştım emzirirken 6-9 ay önce.
Beni endişeye düşüren göz hekimi maxidex için steroidli dedi ben bu ilacı ve cortymicini defalarca günde 3-4 defa olmak üzere 7-8 ay ama herayın 1 er haftası olamk üzere kullanmıştım gözümdeki bir problem için.Kızımı bu ilaçları kullanırkende emzirmiştim.Bir sorun olurmu? Advantan losyonu alnıma göz kenarrlarına çeneye ve yanaklara uygulamam lazım bu alana kullanacağım miktar çok mu fazla olur?
Benim içimi rahatlatan konu kilolu olmam .Süte geçen miktar annenin kilosuyla orantılı demiştiniz kilo arttıkça süte geçen miktarda o kadar azalıyor diye okumuştum.ama yinede bu kadar ilaç kullanmam özelliklede steroidli epeyce endişelendim.Kızım 10 aylıktı göz kapakları sivilce sicilce kabarmıştı kaşınıyordu göz hekimi cortimicin vermişti o zamanki çocuk hekimine sorarak 1 ay gözkapaklarına sabah akşam sürmüştük.Sonra benim kullandıklarımda var :(((( Birşey olmaz değil mi?
Teşekkür ederim.