Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş ve gerinme- kasılma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteş ve gerinme- kasılma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 98
Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş ve gerinme- kasılma
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 02:30
Mrb Kadir Bey
4.5 yaşındaki oğlum dün sabah 5te uyandı. Ateşi var gibi geldi ölçtüm; bir kulağından 37.7 diğerinden 38.5 çıktı. Uyuyakalırım da takip edemem diye calpol verdim, ateşi hemen düştü ve uyudu. Bütün gün hiç ateşi yoktu. Gece yatacağı sıra tekrar 38lere çıktı ateşi. Kontrol ederim diye ateş düşürücü vermedim. Bir müddet sonra yanına gittiğimde bütün vücudunu özellikle de bacaklarını sürekli esnetmeye çalışıyordu, uyuyor olmasına rağmen ağzıyla da esneyip duruyordu. Uzaktan baksanız kasıldığını düşünürdünüz. Baktığımda kafasına ve vücuduna göre bacaklarındaki ateşin bayağı yüksek olduğunu farkettim. Üşüyorum da diyince ateş düşürücü verdim. Birkaç gündür ara ara kulağım ağrıyor demişti, o yüzden birer fıs da iliadin yaptım burnuna. Şimdi uyuyor ama calpol vereli 1 saat olmasına rağmen ateşi hiç düşmedi. Akşam dışarıdaydık, eve geldiğimizde bacaklarım ağrıyor çok yorgunum demişti. Acaba bu bacaklarını kasma-germe ve ateşin sebebi ne olabilir? Daha önce havale geçirdiği için böyle şeyler beni tedirgin ediyor. Doktora götürmeli miyim? Lütfen bir yol gösterin. Yorumlarınız benim için çok değerli. Teşekkür ediyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 06:07
4 yasindan sonra Havale gecirmesi biraz zor. Her ne-kadar, havale gecirenlerde sinir 7 yasa ciksa da, ben pek 4 yasindan sonra havale gecirene rastlamadim.
Grip geciriyor, adele agrilari, gerinmeleri ve atesi bu yuzden. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 98
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 06:39
Evet 2 gün önce babası da grip geçirdi, bekliyordum zaten ama her seferinde değişik tepkiler verip beni şaşırtmayı ve tedirgin etmeyi başarıyor :) Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevap için, elbette sizin grip için söylediklerinizi uygulayacağım..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.