|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 17:32 |
hocam merhaba;
30 aylık oğlumun bakımını üstlenen annem hepatit b taşıyıcısı.oğluma da bu hastalığın bulaşmasından korkuyorum?bulaşır mı? eşim ve ben oğlum doğmadan evvel 4 doz hepatit b aşısı olduk.oğluma da yaptırmam gerekir mi? teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan vermezse, bulasmaz..
Hepatit-B asilari dogumdan sonra; HER COCUGA ZATEN YAPILIYOR!!! Asi kartina bir baksaniza! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Kas 2014 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iyi gunler
benim babamda hepatit b tasiyicisi . bende 20 li yaslarimda hepatit b asisi yaptirdihimi hatirliyorum ama bir dozu eksik kalmisti .iki yada uc kez asilanmistim .gecen yil babamla bir isle ugrasirken kucuk bir igne ona batti ardindan sanssizlik ben igneyi kaldirirken banada batti kanadi banada bulasmis olabilir mi ? ne yapmaliyim bulastiysa ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- "HBsAg": hastalik gecirip-gecirmediginizi gosterir..
2- "Anti-HBs" bagisik olup olmadiginizi gosterir... Bu iki tahlili yaptirip, bana yazin. |
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
hocam bebeklere yapıldığını zaten biliyorum.ilaveten koruyucu doz vs gerekirmi diye sormuştum fakat tam ifade edememişim.
teşekkür ederim yine içimi rahatlattınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|