|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2014 Saat 02:24 |
Hocam kolay gelsin..makalenizi ve eski mailleri okudum asiyi yapip yaptirmama konusundaki tereddutum yok oldu..ins yaptiracagim ancak gec mi kaldim cozemedim.. 3. Aydan once yapilmali en gec 3.5 ay we diger asilardan 30 gun sonra diye anladim.. Oglum 5 eylul dogumlu..bugun 5 aralik..biz 3 ayi doldurmus 4ten gun almaya baslamis oluyoruz..ama biten ay soylendigi icin 3 ayligiz..bundan onceki asilarimiz 11 kasimda yapildi..
Sorum su ben rota asisi icin gec mi kaldim..bazen anne beyni duruyor..gec kalmadiysam Bana asiyi yaptirabilecegim son tarihi yazabilirseniz cok minnettar olurum.. Cunku bagirsak dugumlenmesi yapar demissiniz kas yapiyim derken allah korusun goz cokarmayim cok cok tesekkur ederim hocam... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diger asilarla: YA AYNI GUN..... YADA EN AZ 1 AY ARA ILE!!
15 gununuz kaldi. 11 Aralikta "Rota' asisini yaptirin ve bundan sonraki asilari da; 11 Ocak'tan evvel yaptirmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Ara 2014 Saat 02:32 |
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11 aralikta hastanede 12 ocakta saglik ocagindayim ins..supersiniz!! Cok tesekkurler iyi gecelerrrr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|