|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 22:27 |
Hocam oglum 2 gundur ishal bir kere kusma ile basladi devaminda ishal oldu hic bir ilac almadan ishal bitti bugun aksam misafirlikteydik kulagim agriyor ufle diye agladi sonra kulagimin ustune yaticam.dedi yatti uyudu cok terledi ve 5 dk sonra aglayarak uyandi kulagim agriyor diye agzindan sel akiyoru uyurken acile goturduk ama arabada yikti ortaligi atesi yoktu doktor orta kulak iltihabi olmus aglamasi cok normal dedi hemen s ile baslayam anestezik ozelligi olan damla damlattilar orda birde dolven verdiler 5 dk sonra kulagimin agrisi gecti dedi oglum birde doktor cecl antibiyotik yazdi bactrim ishal icin iyi bir secenek ama kulak agrisinda bu daha etkili dedi simdi bactrimmj veriyim cecl'mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbirini vermeyin, Ilk once; ONCELIKLE, Iliadin damla baslayin,burun deliklerine, gunde:2x2'ser damla, 3 gun damlatin.. Bunun yaninda, akinti olursa, ates olursa, o zaman Bactrim baslayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2015 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dun ateste vardj o yuzden ben bactrim basladim mecburen cok rahatladi ama sabah cigerlerinden hiriltida geliyordu nefes almakta gucluk cekiyordu bactrim kullaniyorum bu durumlarda cok iyi oluyor.. sagolun hocam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|