|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2015 Saat 01:57 |
Hocam Merhaba
53 aylık kızım grip geciriyor 1 haftadır ilac kullanmadık zaten sadece burnu alıyordu biraz da oksuruk hasta hali yoktu serım fiz ve cold mix yapıyordum her aksam . Persembe aksamı okuldan geldi kulagını tutuyordu cok agrıyor dedi hemen illadin damlattım o aksam burnuna ser fiz i kestim yarın sabah 3. gün doluyor sabah aksam illadin yaptım 2*2 ama bu alsam gene agrıyor dedi Yarın hala gecmemiş olursa ne yapmam gerekir yazılarınızda 3 günden fazla illadin kullanmayın demişsiniz. Ates yok bu arada. tesekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri devam ederse, 5 gune tamamlayabilirsiniz. Agri gene devam ederse, en az 1 gun ara vermeniz gerekir.
|
|
![]() |
|
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam Hocam saolun yarınki agrı durumuna gore tamam yada devam o zaman . Cok tesekkürler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|