Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Devit3 ampul
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDevit3 ampul

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemrecan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 131
Mesajın Direkt Linki Konu: Devit3 ampul
    Gönderim Zamanı: 09 Kas 2010 Saat 15:05

Kadir bey merhabalar, eski yazılarınızdan anladığım kadarıyla kış aylarında güneşten yararlanılamadığı için 1 tane devit3 ampulu her yaştan kişilerin kullanabileceğini içebileceğini söylüyorsunuz. 28,5 aylık oğlum da dahil olmak üzere bunu ailecek uygulamak istiyoruz. Sorum şu bu uygulamanın yapılmasının sakıncalı olacağı durumlar var mı? Neye dikkat edelim?

İkinci sorum da şu: persentilde boyuna göre kilo değerini %3 gördükten sonra sipraktin kullandım önerdiğiniz gibi, olumlu sonuç da aldım. Acaba işler yine sarpa sararsa sipraktini en erken hangi aralarla kullanabiliriz?(5 gün kullandım 3 gün ara verdim sonra 5 gün daha kullandım.)
Çok çok teşekkür ederim.

cemrecan
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118704
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2010 Saat 09:43
Senede 1 defa almanızda bir sakınca yok. Hem "Raşitizm" hastalığından korunduğunuz gibi, pek çok kanser türüne karşıda korunma sağlamış olursunuz. Sipraktini kullandıktan sonra verdiğiniz arada, tekrar iştahı bozulursa, 3 gün aradan sonra aynı işlemi istediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz. Zaten pekçok doktorun bu ilacı sevmemesinin nedeni de bu. Problem halloluyor, sürümcemede kalmıyor ve tekrar tekrar doktora gidilmiyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.