Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak Ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak Ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak Ağrısı
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 10:42
Merhaba hocam 3.5 yaşındaki oğlan sabah sağ kulak ağrısı ile uyandı ve sürekli eli kulağında ağladı önce Polikliniği götürdüm kulaktan enfeksiyon var dedi bir sürü ilaç yazdı sonra başka bir Dr daha gösterdim o da sıvı birikmesi var büyük bir hastaneye gidin dedi aldım götürdüm oradaki doktor da kızarmış kulakları dedi agumentin 400/57 antibiyotik ve ibufen şurup verdi mutlaka kullanmalısın dedi. 
10 gundur grip ve öksürük vardi sizin yöntemleriniz ile iyi 1 2 gündür arada öksürük hala devam ediyor. 
Ne yapmalıyım hocam kullanmalimiyim ? Siz ne tavsiye edersiniz.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118720
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 19:04
SAKIN HA!! Sadece; Iliadin damla, burun deliklerine, gunde:2x2'ser damla (3gun) damlatin. Konu ile ilgili eski cevaplari mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 21:16
Hocam teşekkür ederim cevapladiginiz için.  
Evde ıllidin Merck %0.05 dozajli sprey var bu mu yoksa başka bır ürün mu almalıyım ?
Ve eski maillerde kulak ağrısı ve ateş olursa bactrim kullanın demişsiniz kullanalım mi?. 2 kez ateşi yükseldi ama ben gripten olduğunu düşünmüştüm 3 4 gün önce. 

Düzenleyen lagrima - 04 Kas 2015 Saat 21:26
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118720
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 21:21
Spreyler, sadece burun tikanikligina iyi gelir. Kulak icin kullandigimizda, cocugun; sirt ustu yatiyor olmasi gerekir, Spreyler, bu aci da calismazlar. Iliadin Damla kullanin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.