Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun tıkanması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun tıkanması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zuhalgeler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuhalgeler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: burun tıkanması
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 11:36
Kadir Bey iyi günler,
4 yaşında bir oğlum var. 102 cm, 16,2 kgs.
10 gündür burnu tıkalı, serum fizyolojik ile açmaya çalışıyorum.en son iliadin kullandım, bir de sabah kalktığında öksürüyor, sanki balgamı atmaya çalışıyor gibi. Gece öksürük yok, gündüz de çok az öksürüyor. ateş yok. cold mix kullandım ve ballı limmon verdim. gereksiz ilaç vermek istemediğim için doktora götürmek istemiyorum. Endişem uzun süren burun tıkanması kulağına vurabilir mi ya da yerleşip sinüzit yapar mı? artık iliadin veremiyorum, 3 gün kullandım çünkü.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 17:57
Tipik Grip, hastaligin sonuna dogru, kulagina vurabilir.
Serum fiz. Limonlu bal ve ColdMix'e devam edin, Iliadin damla; yedekte dursun. 3 gun Iliadin damla kullandiktan sonra, 1 gun dahi ara verseniz, tekrar 3 gun kullanma hakkiniz dogar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.