|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asumanygt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asumanygt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 22:16 |
Hocam kizim 14 aylik 8,5 kg...dun geceden beri atesliydi..39 dereceyi gordukce iki kez fitil verdim...su an atesi yok..fakat bogazinin tamami bembeyaz olmuş.
...baska bir grip belirtisi yok....fakat acisindan olsa gerek surekli agliyor ve emmeyi reddediyor...şurup iciremiyorum.atesi olmamasına rağmen fitil vermeye devam edebilirmiyim...fitilin uzun süre kullanilmasinin ne gibi zararları vardır |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 1 kilo eksigi var. Tabii; 3.5kg doganlara gore. 2- Resim gonderebilirmisiniz? 3- Veya, bir Kan sayimi yaptirip, bana sonuclarin tamamini yazin. 4- Atesi yokken, niye fitil vereceksinizki!!! Gerektiginde; Gunde, 3 defa verilebilir.
|
|
![]() |
|
asumanygt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asumanygt
Hocam cok tesekkur ederim.esim is dolayisiyla şehir dışında. Uc kucuk cocukla yalnizim..cocuklarla yalniz bi sekilde hastaneye gidemiyrm..
foto çekemiyrm.cok ağlıyor. Zaten bogazinin ic kisminda bademciklerin oralarda beyazliklar..dil bolgesi sizin ifade ettiginiz sekilde hafif beyaz uc kisimlar normal.atesi yok.burnu akmaya basladi bugün. Saat sekizden beri huzursuz ve ağlıyor. .sakinlesmesi icin ve uyumasi icin yine fitil vermek zorunda kaldim..ondan sonra uyudu. Hocam sayet bakteriyel ise ve antibiyotik kullanilmaz ise en kotu ne olabilir Yarini da bekleyip eger ayni sikintilar artarsa tum zorluklarina ragmen doktora gitmelimiyim ya da beklemelimiyim Hocam iyi ki varsiniz..üçüncü cocugum olmasina ragmen kendimi cok çaresiz ve bunalmis hissediyrm..sizinle paylasabilmek bile beni rahatlatiyr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tek basina atesi oldugunda, atesi dusurmeyin, ilac vermeyin.. Ates ve huzursuzlugu olursa; gunde en fazla, 3x1 ParaNox120 fitil kullanin. DIKKAT: ParaNox ve Calpol, ayni ilactir. Bunlarinda, toplamda; 3'u gecmemesi sarttir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|