|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merwe ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2016 Saat 17:28 |
Sevgili hocam,oglum 4 yaşında,atçılık oynarken kasigini sert biçimde çarpıyor,epey bir şişme oluşuyor sag testiste.ertesi sabah ürolojide ultrason çekiliyor,hayati bir durum yok sadece yumurtalikta ödem oluşmuş deniliyor.3 ay sonra tekrar bakalım gecmemisse sıvıyı çekeriz diyorlar.3 ay kadar oldu her hangi bir değişiklik yok gibi,ne onerirsiniz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!!!!!! Bunlar resmen, KARA CAHIL!! Testisler, anne karninda iken, karin icinde, olusur ve zamanla
torbalara inerler. Inerken, onlerinde; PERITON ZARINI DA, suruklerler..Yani, Testis etraflarindaki tabakalardan biri; Periton zaridir.
Bu siviyi "cekmek" gibi aptalca islemler esnasinda; mikrop kapma sonucu, resmen PERITONIT gelisir.. Bunlar ya cidden cok cahil, yada; para icin her bir halti yiyen, bildigin sahtekarlar. SAKIN el surdurmeyin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2016 Saat 04:46 |
|
![]() |
|
merwe ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben geçmiş mailleride okudum,genelde herkes doğuştan olandan bahsetmiş,bizimki darbeye bağlı oluştuğu için durum farkli mı acaba diye sormak istedim?
Her iki durumdada bir tedavi önermiyorsunuz öyleyse?her hangi bir zararı olmaz değil mi? Cok tesekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendiliginden, etraf dokulari tarafindan emilerek kaybolur. Sakin elletmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elletmiyoruz o halde,cok cok teşekkür ederim💐
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|