Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
sarp
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
|
Konu: öksürük Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 14:13 |
Merhaba Dr bey; 11 aylık oğlumun 2-3 gün önce ateşi çıktı,dün burnu akmaya başladı aynı zamanda hapşuruyor,bugün de öksürüyor ama çok değil sanki yeni başlıyor.Burnu için serum fiz. ve cold mix veriyorum çok tıkanmadı.öksürüğü için yapabileceğim bişey varmı?şimdiden teşekkürler iyi ki varsınız...
|
 |
sarp
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 14:39 |
Dr bey birşey daha danışmak istiyorum size .oğlum 11 aylık fakat sadece biberonla besleyebiliyorum.uykudan uyanınca açta bıraksam 2 kaşıktan fazla açmıyor ağzını bazen hiç açmıyor.biberon ve anne sütü alıyor.5 tane dişi var acaba biberon emmek dişlere zarar veririr mi?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118707
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 16:34 |
Öksürük için,yaptıklarınıza ilaveten, "limonlu bal" verin. Zymafluor alıyorsa, dişler çürümez...
|
 |
sarp
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 17:25 |
teşekkürler dr bey,zymflour alıyor. ben birşey daha danışmak istiyorum.Herkes bana oğlumu kendi kendine uyumaya alıştır diyip duruyor.Ben erken diyorum geç bile kaldın diyorlar.halamın 7 aylık kızı beşikte döne döne uyuyor ama ağlıyor bazen.kafam karıştı siz bu karnını doyur hergece aynı satte yatağa koy ağlamasın bakma olayına nasıl bakıyosunuz?bazı sitelerde çocuğun psikolojisini bozduğu söyleniyor...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118707
|
Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2009 Saat 10:30 |
Benim çocuk bakımındaki tutumum biraz farklıdır. Bana göre çocuklar Araba fabrikasının montaj hattından çıkan arabalar gibi "tıpkısının aynısı" değildir. Her çocuk ve ortamı farklı olduğundan, her çocuğa değişik davranış gösteriyoruz. Tek bir tane bebeğiniz varsa, kocanız biraz anlayışlı ise, bebeğinizi istediğiniz kadar şımartabilirsiniz. Yok, zaten iki ağabeyi olan bir bebek, huysuz bir koca, bakılması gereken bir de yaşlı varsa, ne yapabilirsinizki??Her bebek aynı şansa sahip olamıyor maalesef. O yüzden imkanı olan yapar, imkanı olmayan yapmaz... Kimsenin de o anneyi yargılamaya hakkı olamaz. Siz samimi olun ve elinizden gelenin en iyisini yapın, psikoloji arkadan gelir.
|
 |