|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merimeri ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 01:12 |
Hocam kopek oksurugu oldugundan 3 yasndaki ogluma decort igne vurdurmak icin hastaneye gittik kulagina baktı agzi acik uyuyo mu dedi ben de gun boyu agzi acik zaten dedim ondan anlamamissiniz geniz eti var dedi film istedi.7 gun ilac tedavisisonrasi gecmezse geniz eti alincak dedi.sizin bu konuda fikriniz cok onemli benim icin.geniz eti agzi acik uyumasndan ve krup olmasndan anlasilir mi ya da nasil gercekten anlariz bu durumu?! Ne onerirsiniz?! :((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli degilmi? Hastaneye is cikariyor..
Soyledigi hicbir seye inanmayin. Geniz eti ile Krup arasinda hicbir ilgi-alaka yoktur. Krup, Viruslerle olur.. Akillari fikirleri hastalari masrafa sokmak veya Devleti kaziklamak. Geniz eti ile iligili eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
hayalmeyal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayalmeyal
Sayın doktor kadir tuğcu bey oğlum 2010 doğumlu 59 aylık kreşe gidiyor bahar ve kış aylarında muhakkak balgam şiddetli artıyor öksürük tıkanma kulak enfeksiyonları olayı takip ediyor bu sıkıntılarda ilaç kullanımımız oldu ta ki sizin değerli yorumlarınıza bilgilerinize kadar tüm yazılarınızı birfiil okumakla birlikte sizinle yine de görüşebilmek istedim.oğlum en son 16.10.2015 tarihinde dış kulak iltihabı nedeniyle wbc 13.9 çıkmıştır.bunun sonucunda novosef,klamoks,aferin,apireks, sıprogut verildi hiç birini kullanmadım kullanmalımıydım? Ne yapmalıyım? Mukoral şurup kullanmamın bir sakıncası var mıdır? Grip aşısı yaptırmalımıyım? Zamanı geçti mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yas icin, WBC ust sinir:15.5dur, sizi, "eriskin" Referans degerleri kullanilarak aldatmislar. Klamoks yetmemis, bir de, Novosef igne vermis vicdansiz!!! Iyiki kullanmamissiniz.
Mucoral, Asist gibi "balgam inceltici" diye satilan suruplarin tamami sarlatanliktir, hic bir ise yaramazlar. Eski mailleri okuyun. Grip asisi, Fluarix Tetra olarak yaptirin. Zaman gecmesi diye bir sey yok, Yilbasindan sonra bile yapilabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|