Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vertigo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vertigo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alaaddin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vertigo
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 11:33
Kadir hocam merhabalar, size danışmak istedim. Yaklaşık bir aydır eşim vertigo diyorlar, vertigodan muzdarip. Betaserc, vasoserc, dramamine denen üç çeşit ilaç kullanıyor. Doktora kalsa betaserc ve vasoserc i sabah akşam arada da dramamine yi alacaktı ama eczacı sağolsun ikisinin aynı etken madde olduğunu birini sabah vasoserc i yatmadan önce al dedi. Yalnız hocam anlamadığım vertigo değil mi diye düşünüyoruz, iki ayrı doktora gidildi, ilaçlı mr çekildi birşey yokmuş olsa olsa vertigo olurmuş. Eşim diyorki beyin damarlarımı hissediyorum, beynimin ortasında bir ağırlık ve ağrı var diyor. İlacı içiyor bir diyorki iyi geldi bir diyor ki daha kötü yaptı. İnternette kendi kendine de geçer diyor. Ben de mide bulantısı için sadece dramamine al siğer ilaçları bırak dedim. Açıkçası çok bir şey de diyemiyorum sınava gitecek haftasonu daha kötü olmasın istiyorum. Siz aklıma geldiniz şimdi hemen size yazmak istedim. Bu konuda bir bilginiz var mı hocam, bana vereceğiniz bir akıl. İlaçların bir faydası var mı olsa şimdiye kadar olur muydu. Neden geçmiyor normalde geçmesi lazımmış, yoksa başka bir şey mi var diyorum ama mr çekildi olsa çıkmaz mıydı diyorum. Ay hocam çocuğum için geliyordum akıl alıyordum sizden şimdi eşim için de akıl istiyorum, size zahmet veriyoruz her defasında ve hiç yorulmadan bize değerli bilgilerinizi aktarıyorsunuz. Umarım bu konuda da aydınlanırız sayenizde, sağlıklı mutlu günler dilerim
Yukarı Dön
alaaddin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 13:08
Bu arada hocam vasoserc i gece yatmadan önce içmiş sabaha kadar beynimim içinde bir şeyler oldu, gözlerimin önünde ışıklar döndü diyor. Doktora sormuş öyle tedavi eder demiş, böyle bişey olabilir mi hocam saçma değilmi Allah aşkına. bırak içme o ilacı, Kadir Hocama sorayım ona gçre iç bir daha dedim. Yorumunuz benim için şok kıymetli hocam, umarım bilginiz dahilinde bir konudur, saygılar..
Yukarı Dön
alaaddin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 14:23
Kadir hocam üst üste oldu ama şimdi de kulakta ağrı var diyor. İlaç sonrası mı oldu, vertigo da onun sebebiyle mi bilemedim. İliadin damlatayım mı hocam 🙁 aklıma geleni yazıyorum kusura bakmayın, görünce hepsine toplu cevap veresiniz durumu iyice anlayabileseniz diye 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 19:20
Istanbul'da iseniz: Dr. Mehmet Alki Sehitoglu'na gidin. 
Degilseniz, artik sansiniza, baska bir KBB doktoruna daha danisin. 
Betaserc ile Vasoserc'in ayni ilac oldugu bile bilmeyenden NE hayir gelir? 
Yukarı Dön
alaaddin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 19:52
Maalesef hocam İstanbul da değiliz, o zaman biraz araştırayım tekrar kbb doktoruna gidelim. Sağolun hocam 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.