|
Bitmeyen kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 14:24 |
Hocam kızım 21 aylık Hocam kızım bir ay önce hasta oldu. Hastalık sonrası kulağından sıvı gelmeye başladı size danışarak Bactrim ve iliadin başladık Bactrim 5 gün kullandık bıraktık sonra yeniden ateşlendi ve kulağı çok kötü kokmaya başladı Ayrıca akıntı da vardı bir 10 gün daha Bactrim kullandık ne akıntı durdu ne çocuğum iyileşti 10 gün sonunda yeniden ateşlenince Eşim beni dinlemeyip doktora götürdü Doktor Agumentin verdi 200 miligram olanından bu süre zarfında sürekli iliadini kullandım 5 gün olarak agumentin'den sonra Kulak akıntısı durdu ateşi de hemen bitti ama kulaktaki koku hiç geçmedi ve çok kötü kokuyor Bugün agumentinin de son günü 7 gün kullanmış olduk Ateş bitti akıntı da durdu kızım da canlandı fakat kulağının içinde kurumuş iltihap gibi şeyler var kendisi kaşıyıp çıkarıyor ben de bugün ışıkla kulağına baktım sanki kulağı tamamen kapalı gibi Ve ileride yine beyaz bir sıvı var kalın kıvamlı Ama artık hiç akmıyor kulağa Bu bir ay içerisinde 5 gün kullanıp bir gün ara vererek iliadin kullandım kulağına hiçbir şey damlatmadım 2 defa bak Trim Bir defa da Agumentin antibiyotik kullandım
Hocam kızımın kulağı ne zaman geçecek Neden hala çok kötü kokuyor ve ileride sanki beyaz kalın sıvı var bir ayda iliadin Hiç mi yaramadı Hiç mi östaki borusuna faydası olmadı Daha ne kadar kullanacağım iliadini cevaplarsanız çok mutlu olurum Teşekkür ediyorum
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulakta kir birimesi olabilir.
Iliadin ise yaramasa idi, cocuk agridan yeri-gogu yikardi! Kulak agrisi yoksa, kulagi iyilesmis demektir. Gerisi icin; kulagin temizlenmesi gerekir.
|
|
![]() |
|
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam günlerdir olmayan akıntı az önce yine aynı kulaktan yapışkan ama renksiz ve pis kokulu sıvı şeklinde geldi. Gerçektwn artık ne yapacağımı şaşırdım . Mantar olabilir mi kulakta mantarla orta kulak iltihabını nasıl ayırt edebiliriz.
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantar??? Mantar temiz hatta steril ortamda olur. Asiri Antibiyotik kullanim sonucu olur.
Akinti olmasi, kulagin o kirleri kendisi attigini gosterir . Kotu bir sey degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|