|
Yenidogan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 21:00 |
Hocam iyi gunler kizim 24 gunluk 3194 dogum kilosu 47.5 cm boy. 5.gun hastane cikisi 3070 kg. Suan 24 gunluk ve 3690 geliyor kilosu mama ile besleniyor. Sorum su hocam kitabinizda var bende okudumda ama benim kiz 3 saatte ancak 75 ml bazen 60 ml iciyor gunde 8 kere yani 120 yada 150 ml olmuyor ve sanki mamaya gorede az kilo almis nasil gitmem lazim oglumu sizle buyuttum hocam uyguladim dediklerinizi o da yiyordu ama bunda acemi hissediyorum kakasinida gunde 1 kere sari renk yapiyor bazende gunde yapmiyor ve cok ikinmasi var sanirim gazi var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HER bebek, dogduktan sonra, 200-300 gram kaybeder ve 20. gun dogum kilosuna erisir.
Anormal giden bir sey yok. Acele etmeyin. Ac kalsa; kakasi sert ve top-top olurdu.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle mi cok sagolun hocam ben yedigi az diye dusunuyordum hep sizin yazinizi okuyunca tesekkur ederim tekrar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|