Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göz alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGöz alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gümüş Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 323
Mesajın Direkt Linki Konu: Göz alerjisi
    Gönderim Zamanı: 05 May 2011 Saat 15:00
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 9 yaşında 4 gün önce gözlerde şişlik akıntı kızarıklık gibi yakınmalar başladı.Sabahları aşırı çapaklanma ile devam etti.Bu gibi yakınmaları biz her sene bu aylarda yaşıyoruz diyebilirim ailece.Belirtiler viral veya allerjik konjunktivit gibi devam etti.Peşine akut otit , boğaz ağrısı da eklendi.Dün doktor antibiyotik verdi ağızdan otit için. Bu sabah göz çevresi ve elmacık kemiklerinin üstü daha yoğun olmak üzere deri altında küçük kırmızı kan noktası gibi noktacıklar oluştu. Tüm bu gelişmeler ÜSYE içerisinde normal midir?Bu tabloyla iki çocuğumda da sık sık karşılaşıyorum endişe etmiyorum ama döküntüler ilk defa oldu. Kontrol ettirmeli miyim? Götürmem gerekirse göz doktorumu , çocuk doktoru mu olmalı? ( Bu arada göz için birşey kullanmadım)
Teşekkürler ilginize..Clap
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118707
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2011 Saat 16:00
Yüzündeki "küçük kırmızı kan noktaları" yüzüne kan hücum etmesi sonucu kılcal damarlardaki kanamaya bağlı..Bu durum daha ziyede kusan, şiddetli öksüren veya öğüren çocuklarda olabiliyor.. Önemli değil, kendiliğinde geçecek.. Hepinizde birden olması, eve bir başkasının VİRÜS yani Grip taşıması sonucu.. Otitte antibiyotik vermiyorum, tek başına İli,adin ped. burun damlası; 3gün, günde 2x2şer damla buruna damlatmanız  yeterlidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.