|
Geçmeyen hıçkırık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılarımı okuyun...
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazılarınızı bir nevi okudum ama korkuyorum inanın zaten bu mastositoz psikolojimi çok bozdu bu şekilde olması ele gelmesi acı hissetmemsi ve kayması normal midir acaba
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
Lütfen yanlış anlamayın korkuyorum birde dediğim gibi sağ tarafta birden fazla ağrısız oynayan lenf bezleri geldi elime hocam bu normalmidir
|
|
![]() |
|
Yani lenf bezlernin elle bu şekilde hissedilip ele gelmesi kayması ve ağrısız olması normalmidir hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|