|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün oğlumu KBBye götürdüm kulağındaki delik kapandımı diye...kapanmış ancak yine orta kulak iltihabı varmış zimax+İburamin cold verdi Dr ...3 gündür Bactrim kullandığımı söyledim hiç işe yaramazmış çocuk drları bunu yazarlarmış ama kulağa etkisi olmazmışmış...ayrıca çocuğun soğuk algınlığı yok neden iburamin verdiniz dedim mutlaka kullanmalı kulağına iyi gelecek dedi... Tabiiki hiç kafam karışmadı kulak zarı merakımdan bastırmak istemiştim...dediği tek olumlu şey iliadini çok iyi yapmışsınız da kullanmışsınız oldu...hatta bi terkip daha kullanın dedi... Iki hafta ve bi ay sonra yani iki kez de görmek istedi...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin.. agri olmadigi surece; Iliadin gerekmez, sadece burun tikanikligi olursa, Serum Fiz kullanin.
Verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Tekrar gitmenize de gerek yok. |
|
![]() |
|
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Teşekkür ediyorum hocam
![]() Hocam bi de 7 aylık oğlum uzun zamandır ( 1 ay gibi) bugünlerde öksürüğü sigara içenler gibi ama ateş yok Tabiiki hiç Dr götürmedim. solunum sayısı 45 seyrediyor bu Yüzden biraz endişeleniyorum.. Bu yaş için 50 olduğunu biliyorum Ama eğer daha sıklaşır da 50 olursa ne yapayım hocam |
|
![]() |
|
Hocam şimdi uyurken saydım 40
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anormal bir sey yok.
Ciddi hastaliklarda, cocuk basini yastiktan kaldiramaz.. Ates dustugunde, kalkip, kuduruyorsa, ciddi bir sey yok demektir. |
|
![]() |
|
Genel durumu gayet iyi hocam teşekkür ederim ..bu arada orta kulak iltihabından kulak akıntısı olan oğlum için 5 gün tedbir Amaçlı bactrim kullanmamızı söylemiştiniz . Dün akşam 5 gün oldu ancak son iki gündür akşam yastığa başını koyunca anne kulağım ağrıyo diyor bu Yüzden bugün sabah da içirdim bi kaç gün daha devam edeyim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim onemli degil, Iliadin'e devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|