|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
minel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2015 Saat 18:37 |
hocam merhabalar.5,5 yaşında kızım bir haftadır geniz akıntısı var.bal limon,cold mix,serum fizyolojik yapıorum.ama çocuk geniz akıntısından konuşmakta zorlanıyor.boğazına ışıkla baktığımda koyu kıvamlı sarımsı akıntıyı görebiliorum.burnu akmıo.geçen gün tuzlu su yaptım burnuna.tuzunu biraz fazla koydum.canı yandı ama burnundan saprası yoğun akıntı çıktı.birde hocam burnnu temizlemek için biraz sert sümkürttürüyorum.burnu aksında rahatlasın die.bi zararı olur mu.geniz akıntısını durdurmaya çalışmayın demiştiniz ama çocuğu nasıl rahatlaştırabiliriz.sıcak su buharıda uyguluyorum.acaba illadine mi başlasak?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gribin sonuna gelmissiniz. Sicak su buhari ve Iliadin'i kullanin. Cok soguk havaya maruz kalmasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|