|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2016 Saat 17:01 |
Doktor bey size daha önce de yazmıştım kızımda uzun zamandır geniz akıntısı uyuyamama ve horlama şikayeti var.yaklasik 1_ 2 aydır devam ediyor bu durum,en son 3 haftadır kızımda işitme güçlüğü farkettim defalarca tekrar ettiriyor soylediklerimizi ve cagirdigimiz zaman tepki göstermiyor, bugün KBB uzmanına götürdük kulağında sıvı birikmesi var dedi işitme kaybı da varmış ki bunu ben de teyit ettim gozlemledigim için, allerset şurup prednol ampul ceftinex 250 mg, sudafed ,otrivine Spray verdi 1 hafta sonra kontrole gelin dedi yol göstermenizi rica ediyorum,muhtemelen hiç birini kullanma diyeceksiniz peki ne yapmalıyız isitme kaybı kalıcı olursa .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun... Sadece; Ilaidin damla tarif ettigim gibi kullanin.
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayin hocam işitme kaybı geçici bir durum mu yani çok ciddiye almayalim mi?bir de kilosu çok düşük daha önce de yazmıştım size acaba bu durumdan mi kaynaklanıyor gelişim geriliği yani rahat solunum yapıp kaliteli uyku uyuyamamasindan mi?doktorum iliadin damla burun için söylediniz değil mi kulak için değil.
|
|
![]() |
|
Doktor bey belirtmek istedim kulağında ağrı ya da ateşi kesinlikle yok sadece işitme kaybı var.yine de iliadin kullanmalı miyim?hiç ilaç vermemiştim bu şikayetleri için sadece serum fix. Coldmix veriyorum fayda etmedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun dedim...
|
|
![]() |
|
Anladım hocam ödem ortadan kalkınca duyma sıkıntısı da hallolacak,cok tesekkur ederim sabriniz icin :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|