|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 22:30 |
Hocam iyi geceler kızımın aniden kulağı ağrımaya başladı bende hemen illiadin damlattım 3 er damla her burun deliğine birde apireks verdim bir tatlı kaşığı kadar 1) ölçüler doğrumudur acaba 2) ne kadar bekleyelim doktora gitmek için. Ben gripten dolayı olduğunu düşünüyorum sizin arşivden öğrendiğim kadarıyla tabiki fakat çok şiddetli geçirmemişti gribini kızım 6 yaşında 22 kilo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin: gunde 2 defa; 2'ser damla, 3gun verilir. Mutfaktaki kasiklarla ilac verilmez, hicbiri standart degildir. Olcek kullanin. Apireks; Pseudoefedrin ihtiva ettigi icin, cocuklarda kullanilmasi uygun bir ilac degildir.
|
|
![]() |
|
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Ağrıkesici olarak ne verebilirim hocam (ne kadar ölçekle) dolapta bulundurmak adına bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Calpol+; gunde, en fazla, 4x1 olcek(5ml) verebilirsiniz. DIKKAT: Calpol yaninda; Aferin, Peditus, Benical-Fort gibi ilaclardan verirseniz, Parasetamol zehirlenmesi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|