|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 20:32 |
Kadir Hocam, 2009 Haziran doğumlu kızım var. Tüm aşıları yapıldı. hepatit A dahil. Bugün okuldan kızamık kabakulak kızamıkçık aşısı yapılacağı haberini aldım. Ben yaşına göre gelecek sene yapılacağını sanıyordum. aşı izni vereyim mi? Yaşına uygun mu. Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farketmez... Bu senede olur, obur senede.. Yeterki, HER SENE yapmaya kalkmasinlar... Malum, Saglik bakanligi yapilan asilar hakkinda ailelere herhangi bir bilgi vermedigi gibi, kimin asi olup, kimin olmadigi kaydini bile tutmaktan acizdir...
Bu sebeple, SIZLER, COCUKLARINIZA YAPILAN HER ASIYI, YAZIN (Tarih, Asinin cinsi, hatta markasi) Bu kayitlarida iyi saklayin. Ilerde Yabanci ulkelere tahsile gondermeye kalkarsaniz, o okullardan gelen ve doldurmaniz gereken ilk "Bilgi Formu" bebeklikten itibaren yapilan butun asilarin tarihleri ve ne olduklaridir. O zaman anlarsiniz benim ne demek istedigimi ve ne kalitede bir memlekette yasadiginizi... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|